Peranti Revolusi ini Dapat MENGURANGKAN Sakit Kepala, Migrain dan Kegelisahan dengan SEGERA (100% Tulen & Semulajadi)

Foto daridapa : Halim Abdullah / AFP via Getty Images

4.5M pembaca menyukai ini.

Sejak wabak-wabak baru-baru ini, susah nak berjumpa dengan doktor pasal sakit kepala dan migrain saya yang berterusan. Saya tidak dapat tidur berhari-hari, sehingganya saya menemui "SoothOil Zen Pack"...

KEMASKINI: Oleh sebab permintaan tingginya di Malaysia, stocknya sangat rendah. Klik sini untuk mengetahui ketersediaan.

Ditulis oleh Nurul Hafizah
Diterbitkan pada Januari 23, 2020
Dikemaskini pada: April 2, 2020

Selama 20 tahun ini, saya selalu mengalami kesakitan migrain yang berlangsung sepanjang empat hari setiap kali, dan tinggal dalam jangkaan serangan seterusnya.

Terutama semasa PKP ini, saya terpaksa mengambil cuti tanpa gaji kerana syarikat saya terjejas teruk. Dengan semua stress kewangan ini, migrain saya menjadi semakin buruk, sehingga saya hanya dapat tidur 3 jam setiap malam, sejak PKP dimulakan.

"Sangat Menakjubnya, Migrain Saya Hilang Selepas Satu Jam Menggunakan Ini..."

Masalahnya, ubat biasa tidak berfungsi langsung. Doktor hanya akan memberitahu saya untuk mengambil Panadol lah, Aspirin lah... Semua itu adalah ubat yang akan membahayakan tubuh kita.

Oleh sebab itu, saya sering membuat rawatan yang semulajadi sahaja. Tetapi saya tidak boleh selalu membazirkan masa saya untuk melawati rawatan akupunktur, saya ingin mencari cara yang semulajadi dan mudah digunakan, di pejabat atau di rumah saya.

Jadi, saya menguji jenama "SoothOil Zen Pack" ini, mereka baru-baru ini melancarkan "Zen Series untuk Migraine".

Saya tidak dapat percaya ini... Dalam jam pertama saja, migrain saya sudah hilang...

Pandangan Pertama Mengenai SoothOil Zen Pack

"Zen Series" ini dilengkapi dengan penyebar canggih, dan minyak pati Eucalyptus, Peppermint, dan lain-lain.

Lihatlah sendiri, penyebar ini bukan sahaja dapat membersihkan udara yang anda hirup, ia juga menyebarkan kabut dengan cara yang paling cantik, seperti air pancut!

Bagaimana Ia Berfungsi

Isikan bekasnya dengan air, tambahkan beberapa titis minyak pati Eucalyptus khas daripada SoothOil, kemudian hidupkan suis untuk menikmati hari yang hebat.

Minyak pati yang terdapat dalam pakej ini adalah:

A: Zen Basics (1 penyebar & 1 minyak pati)
- Minyak pati dalamnya: Eucalyptus

B: Zen Advanced (1 penyebar & 3 minyak pati)
- Minyak pati dalamnya: Eucalyptus, Peppermint, & Ginger

C: Zen Plus (1 penyebar & 6 minyak pati & gelang Chakra)
- Minyak pati dalamnya: Eucalyptus, Peppermint, Ginger, Rose Geranium, Lemongrass, & Stress Away

Sebaik sahaja penyebar mula menyebarkan minyak ini ke udara, anda akan menyedut aroma dari minyak pati ke dalam badan dan paru-paru anda, yang akan memberi anda ketenangan dan relaks.

Aromaterapi membantu dengan merangsangkan sistem olahan kita, bahagian otak yang disambungkan kepada bau. Molekul minyak essential yang memasuki hidung atau mulut melalui paru-paru, dan mencapai otak. Mereka akan menjejaskan sistem limbik kita, sistem utama yang meningkatkan tumpuan dan ingatan, meningkatkan tenaga, dan mengurangkan stress - yang semuanya meningkatkan produktiviti dan kreativiti.

Dengan menghirup campuran minyak essential yang betul, seseorang akan memajukan keadaan kesesakan bronkial dan sinus, sakit tekak, selsema, batuk, bronkitis dan selesema.

Adakah SoothOil "Zen Series" Benar-benar Selamat Digunakan?

Saya diketahui bahawa SoothOil menggunakan minyak pati yang 100% tulen dan semulajadi. Semua minyak mereka diluluskan NAHA dan dianugerahkan Anugerah Spa Terbaik pada tahun 2019.

Rawatan yang lain menggunakan beberapa ubat berbahaya, tetapi SoothOil tidak macam itu. SoothOil Zen Pack merawat migrain anda dengan mengelilingi persekitaran anda dengan zarah penyembuhan, yang benar-benar selamat, tidak kiranya bayi atau anak anda berada di sekitar.

Yang perlu anda lakukan ialah menghidupkannya ketika anda mula berasa sedikit sakit kepala, atau ketika anda merasakan mata anda menjadi terlalu kencang.

Selain itu, kabut air pancut kelihatan sangat menenangkan ketika anda menghidupkannya.

Harganya

Harga SoothOil Zen Pack ini hanya dari RM179 setiap set, yang saya rasa berpatutan jika dibandingkan dengan jenama minyak pati lain yang semuanya terlalu tinggi untuk produk yang sama.

Keputusan kepada SoothOil™ Zen Pack

SoothOil™ Zen Pack telah menjadi bahagian penting dalam hidup saya dalam masa sebulan. Terdapat banyak jenama minyak pati lain yang dijual juga mengaku menghilangkan migrain. Saya telah mencuba banyak daripadanya tetapi tidak ada yang memberikan hasil yang baik sebagai SoothOil Zen Pack ini.

SoothOil Zen Pack sangat berbeza sama sekali dan saya sangat gembira kerana saya mempunyai alat migrain ini untuk memastikan saya sentiasa bebas daripada stress & gembira dalam kehidupan seharian saya.

Sumbangan dari pembaca kami.

Pembaca kami telah berkongsi pengalaman mereka setelah menggunakan SoothOil Zen Pack selama seminggu.

Intan Ashawal

"Setiap kali saya berasa dahi saya berat atau mata saya ketat, saya akan menggunakan Zen Plus, maka migrain saya tidak akan muncul! Ia berfungsi dengan baik untuk saya!

Semak Ketersediaan

Azri Ahmah

"Saya tidak pernah mengalami migrain sejak mula menggunakan Zen Advanced ini. Sejak 2 bulan yang lalu, saya menggunakannya setiap hari ketika saya tidur. Kabut air juga kelihatan hebat!

Semak Ketersediaan

Jared Lim

"SoothOil sangat menakjubkan. Saya mengikuti nasihat mereka untuk membeli minyak Eucalyptus dan menggunakannya dengan penyebar, biasanya saya akan mengalami sakit kepala yang sangat kronik, tetapi jika saya menggunakan Zen Plus, sakit kepala saya akan dikurangkan.

Semak Ketersediaan

STOK TERHAD. Periksa Ketersediaan sebelum Membeli

Dapatkan SoothOil Zen Pack anda dan hilangkan semua stress & migrain sekaligus!

243 Komen

Log masuk untuk berkomen

Ong Boon Keng

Saya membeli SoothOil Zen Pack ini 3 minggu yang lalu, tidak pernah menyesal. Saya biasa mengalami migrain dan kadang-kadang tidak dapat tidur sepanjang minggu. Nasib baiknya, SoothOil Zen Pack sudah banyak membantu saya mengatasi masalah ini.

Suka  Balas ● 16 minit lalu

Winnie Leong

Saya faham perasaan anda. Kebanyakan orang menganggap migrain berpunca daripada stress. Tetapi ada yang diturunkan dari genetik, sama seperti milik saya... Kadang-kadang ketika saya mengalami migrain, saya rasa seluruh dunia saya jatuh!

Saya sangat gembira anda telah dapat kaedah untuk menguruskannya...

Suka  Balas ● 7 minit lalu

Hazim ● Pembeli Sah

Di mana anda membeli peranti ini?

Suka  Balas ● 3 minit lalu

Ong Boon Keng

Saya beli dari sini:
https://soothoil.com/migraine

Suka  Balas ● 1 minit lalu

Daniella Hafizah

Terima kasih! Saya baru membuat pesanan untuk satu unit!

Suka  Balas ● 3 jam lalu

Pei Li

adakah mereka betul-betul berfungsi?

Suka  Balas ● 7 jam lalu

Sofia Nurfarizah● Valued Contributor

Migrain tidak dapat disembuhkan, jika anda memilikinya, ia adalah sepanjang hidup. Walaupun anda pergi ke doktor, mereka mungkin akan memberi anda Panadol saja, dan meminta anda untuk mengambil cuti atau berehat.

Walaupun anda benar-benar harus berehat, ketika anda mengalami migrain.

Maksud saya adalah, SoothOil Zen Pack berfungsi sebagai agen penenang, menggunakan ramuan herba dan bunga semulajadi untuk menenangkan saraf anda, begitulah cara mengurangkan migrain anda. Saya sangat mengesyorkannya.

Suka  Balas ● 57 minit lalu

Tengku Ahmad Hisham

Saya menelefon khidmat pelanggan mereka semalam, mereka sangat ramah, dan berkongsi kepada saya beberapa kelebihan minyak pati. Saya akan membeli beberapa unit setelah mendapat gaji saya bulan ini

Suka  Balas ● 3 jam lalu

Vichy Karam

Saya membeli sesuatu yang serupa untuk suami saya tahun lalu. Setiap kali dia mula merasa sakit kepala, dia akan menggosok sedikit di dahinya, dan dia akan merasa lebih baik sepanjang hari. Saya rasa mereka menjual sesuatu yang serupa dengan ini ...

Suka  Balas ● 1 hari lalu

Aishya● Valued Contributor

Semoga suami anda terbaik!

Suka  Balas ● 1 hari lalu

Edward Toh

Sekiranya mereka menggunakan minyak pati tulen dan semulajadi, anda boleh mencubanya dengan selamat.

Suka  Balas ● 2 hari lalu

Baca 237 lebih komen